Распарчи га камион под мост (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој е реалитвно низак мост, и за сви што тамо проваѓав тој е јасно познат факт, ама не и за овога шофера на камион. Залете се, удри у мост па га све испокрши не може да га саставив више.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.