Работи кои мора да ги знаете пред првиот орален секс

Сподели со своите пријатели

Постојат многу работи кои би сакале да ги знаеме пред да тргнеме во акција. Па така и за оралниот секс.

Ви пренесуваме пет работи кои треба да ги знаете пред да се впуштите во таква авантура.

Loading...

Употребувајте ја плунката колку што е можно повеќе. Можеби ви звучи непријатно, но крајниот ефект е подобар за него.

Не мораш да ја голташ спермата. Твоја, и само твоја е одлуката дали ќе проголташ или исплукаш. Исто така, пред неговиот оргазам можеш да го извадиш пенисот од уста пред тој за дазаврши, пишува „Miss7“.

Користи ги своите раце. Кај оралниот секс покрај со усните и устата добро е да „работите“ и со рацете, што дополнително ќе го возбуди и ќе му прижи дополнително задоволство. Обиди се во исто време да го стимулираш со уства врвот на пенисот, а со рака останатиот дел.

Не паничи. Ако не доживее оргазам за две минути, тоа не значи дека не му е добро. Токму спротивното. Ако ти стане напорно, можеш да продолжиш стимулирање со рацете.

Не мисли на своите заби. Многу девојки мислат за тоа дали ќе го повредат партнерот со забите, меѓутоа, скоро па сигурно е дека тоа нема да се случи, сама ќе забележиш дека за време на оралниот секс забите се сокриени зад усните.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *