Путин му покажа неколко потеза и после дете га совлада њега (видео)

Сподели со своите пријатели

Путин на дечка у објаснува потез у џудо, како да се постави, што да направи, па дури и на уво му кажа неколко тајне за добар потез, пошто е познато дека претседател на Русију обожава спорт, а посебно џудо пошто и сам га тренира.

Loading...

Али после објаснет потез, дечко успева да га обори Путина, иако е он дупло поголем и поискусан од њега.

Нормално дека Путин му га намерно дозволи тој, али ипак е за пример и за сваку похвалу што претседател не ги чува тајне за себе и што знае како треба да се мотивира некој још од мали ноге.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.