Пу, да те серат кокошките (видео)

Сподели со своите пријатели

Дипломиран ”кокошкологист” од Америку, кој работи на фарму за кокошке и останати перјани животиње, снимија видео упуство за тој, како да се спречи ширење на буве куде овија животиње, сас користење на технику ”Напудри г’з”.

Loading...

Амерички кокошкологист тврди дека има завршено ”кокошкологију”, и овој што сака да га покаже на свет е научно поткрепена постапка, коју гу он снимија само сас едну руку.

Не му беше л’ко, ем да држи г’з на кокошку и да снима, ама, еј… За науку и помош на останати фармери, нема што не може да се изведе.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *