Прошета га дечка како куче на ланац низ цел град (видео)

Сподели со своите пријатели

Можда ви наслов звучи барно и језиво, ама к’д ќе видите у видео дека тој стварно се дешава, е веќ т’га ќе ви се нажи свак дел од тело.

Овој се вика т’ј домино ефект што некои мушки сакав да га имав од жене, што искрено ретко некој може да га разбере, ама има свакакви људи.

Еве на пример он за овакво шетање ву платија 26 иљаде долара и тој све само на ланац да га шета низ град.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.