Пронајден е фитнес бенч кој ќе ве спаси од брукање у теретану (видео)

Сподели со своите пријатели

За да не се задавите док вежбате сами у теретану, паметан момак измислија фитнес бенч кој работи на принцип на хидраулику, т.е сас притискање на педаљу, клупа се спушта надоле и тешки тегови не може да ви застанев на грудни кош.

Loading...


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.