Промената на ноктите може да укажува на некои болести

Корисно е самите да си правите маникир, како полесно би ги забележале промените на вашите нокти кои можат да бидат најава за некаква болест или некаков здравствен проблем. Жолти нокти. Иако ноктите може да пожолтат од црвениот лак, тоа може и да се случи природно. Во тој случај тоа значи … Continue reading Промената на ноктите може да укажува на некои болестиПрочитај повеќе