Професорка у пензију испратена на посебан начин (видео)

Сподели со своите пријатели

К’д некој се постави спрема ученика не само како професор, него како родител ид ругар значи много, а не само да дојде да клами и замара с’с глупости и после чао пријатно. Некад е потребно повише да сорабутеш с’с тија људи, затој што доста време проваѓате заедно.

Loading...

Овај професорка е дефинитивно била една од тија добри, затој што овакв испраѓај у пензију после 25 године работу би посакала свака професорка.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.