Професорка му дала единицу, а он е толко искрен (фото)

Сподели со своите пријатели

Како што може да се види од приложено, у прашање е писмена работа по босански језик и книжевност, а тема е ”Личност на коју ву се диву”.

Loading...

У прилог, и текст, и оценка која сметамо дека е неправедна со оглед на искреност која е преточена у зборови.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.