Продава се Опел Аскона – хитно ”гори” (фото)

Сподели со своите пријатели

Мора да се признае дека момак од Босну направија прав маркетиншки трик.

Loading...

За кратко време, ов’ј симпатичан оглас бидна хит на Балкан. Сигурни смо дека Опел е одамна продаден, ама вреди да се сподели.

Oglas za Opel Askonu

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *