Пробајте да не се насмеете на овуј компилацију (видео)

Сподели со своите пријатели

Оставете све на страну, сместете се удобно и кликнете на плеј. Гарантирамо ви дека слатко ќе се насмеете, а на некои моменти може и да вриштите од смејање.

Некои снимке су сурови, али у исто време урнебесни. на крај краева, људска глупост е неограничена исто како и космос, али тамо кумановци још немав отидено па не знаемо.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.