Проба да гу опљачка па доби ногу по главу (видео)

Сподели со своите пријатели

Млада девојка у Кину биднала мета на лопова што покушаја да гу опљачка, ама зезнаја се пошто девојка е опасан тип и у самоодбрану ќе му гу отвореше главу.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.