Приваѓа ги тотално непознат дечко и ги убедуе дека се познавав (видео)

Сподели со своите пријатели

И овој е такво видео од тип социјални експерименти на кое циљ е уствари да се види како људи ќе реагирав на овакву ситуацију у коју ќе ви пријде некој и ќе ве убедуе дека се познавате, а ви га гледате прв пут у живот.

Loading...

Реакцие на „жртве“ погледнете ги сами.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.