Прислони гузицу на електричну ограду и еве што се деси (видео)

Сподели со своите пријатели

Овај млада девојка од некои за нас непознати разлози прислонуе гузицу на електричну ограду, а тој што се деси ќе ве шокира.

Loading...

Она гу прислони гузицу само на секунд и логично одма гу удри струја, падна на земју, а ви мора да видите на што е паднала.

Другарка ву што снимаше се згази од смејање, док овај удрена од струју трчеше, а с’га е ред и ви да се смеете к’д ќе га погледнете видео.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.