Пример за организираност и тимску работу (видео)

Сподели со своите пријатели

Викав дека тимска работа е много поедноставна од индивидуалну и људи можа су туј у право, али за тимску работу треба добра организираност и синхронизација меѓу чланови на тим, а тој никој не га прави боље од Кинези.

Погледнете у видео како они вежбав тимску работу.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.