Приказна за Луј и Сесилија и една безусловна љубов (видео)

Сподели со своите пријатели

Луи и Сесилија се брачен пар кој ужива во моментите на вистинска љубов. Но, како во сечиј живот, така и во нивниот се всадува проблем со кој мора да се живее.

Loading...

Сесилија поминувајќи на улица, приметува дека го губи видот и наскоро дознава дека боледува од ретка очна болест за која, како што вели, не знае да го каже името докрај.

Во целата љубовна идила, почнуваат првите сопки со болеста и стравот на Сесилија дека мажот и ќе ја остави заради болеста која прогресира…

Но, наместо тоа, таа од сопругот секојдневно, незнаејќи, добива потврда за безусловната љубов, така што тој секој ден ја прати до работното место без таа да знае дека тој е секогаш зад неа.

Погледнете и верувајте во безусловна љубов дури и кога е најтешко…


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *