Презентерка се „претопи“ с’с метеоролошку карту (видео)

Сподели со своите пријатели

Дешавав се и технички грешке, ама овој е веќ грешка на целу екипу. Едно што не ву кажале дека нема да можев да гу средив у такво болекло, а друго што она свесно е требала да размисли да не гу употребуе тија бое.

Али кој работи и греши па такој и водителка се претопи с’с мапу.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.