Премиере, не те пржи тебе ни Пржино сас 60 000 долара скупи окаљке (фото)

Сподели со своите пријатели

Ни мање ни више, ама наш Премиер е виден куде носи наочаре од познат бренд ”Мајбах” кои вредив 60. 000 факинг бакс, односно шесторангирани наочаре според светску листу на најскупи наочаре на свет.

Loading...

Capture

Што да се прави, к’д надвор пржи после Пржино. А, и не е фер да се носив наочаре поевтини од Мерцедес од 600. 000 евра, де.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.