Прегазисва га комбе и автобус и стана како ништо да не се десило (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој е сигурно Терминатор у реалну верзију, пошто прво га влечеше автобус, а после га прегази комбе што идеше од позади, а он царка стана како ништо да не се десило.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.