Прди и гаси свеќе, а бута и светски рекорд (видео)

Сподели со своите пријатели

Не знаемо колко е претходан рекордер успејаја да направи прдења, т.е. гаснења, ама можда и не е ни имало некој што претходно е правија овакви ствари за да бута рекорди, ама еве времиња су малце поразлични, па зашто да не.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.