Правесва хаос на улицу, ама дојдесва специјалци на Путина (видео)

Сподели со своите пријатели

Двоица мужи од Русију на автопут од непознат разлог решиле свој бес да га избацив на бисиклисту, ама не биле свесни дека брзо ќе ги стигне казна.

У т’ј момент се зуастављав дечки с’с џип и искачав да га тепав бициклисту, , па искача трет што сака да се тепа с’с шофера што застанаја с’с авто пред њима.

Ама брзо на све тој дојде крај к’д се појависва руски специјалци.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.