Права мајмунска освета (видео)

Сподели со своите пријатели

Ако ги водите свои деца у зоолошку кажете им да не ги дирав мајмуни затој што они ако се наљутив у кафез су ама можев да се осветив. Ќе ги гаѓав деца с’с измет, како у случај на видео.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.