Позитив на д’н: Дебељко на базен (видео)

Сподели со своите пријатели

Младо момче, поприлично дебелко и симпатично, направи цел базен да му ракоплеска откако фино се изрипа на музику од филм ”Маска”.

Loading...


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.