Пожарникар отиде на матура кај девојче кое го спасил пред 17 години (видео)

Сподели со своите пријатели

Пред седумнаесет години, пожарникар од САД, Мајк Хјуз, од пожар го спасил малото деветмесечно бебе Даунил, која во моментот на пожарот, била во пламени јазици додека лежела во колевка.

Loading...

Даунил ова година прославува матура, и како благодарност до пожарникарот – спасител на нејзиниот живот, тој добил покана да присуствува на нејзиното матурирање.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.