ПОТСЕТЕТЕ СЕ НА МЛАДОСТА: 10 најгледани реклами во СФРЈ (видео)

Дали се сеќавате на рекламите за чорапите Ударник, Киндерлада, пеперминт бомбоните или реклама за рибата „Ева“? Еве мало потсетување за сите југоносталгичари на кои овие реклами ќе им измамат насмевка на лицето. Во далечната 1982 година Ана Сасо била избрана за Мис Југославија, а година дена потоа била снимена рекламата … Continue reading ПОТСЕТЕТЕ СЕ НА МЛАДОСТА: 10 најгледани реклами во СФРЈ (видео)Прочитај повеќе