Потресна приказна: 5 – годишно момче прв пат влегува во Мекдоналдс (видео)

Сподели со своите пријатели

Гледајќи го како низ прозорец ги набљудува луѓето во Мекдоналдс, млад Индијец решава да го внесе бездомното момче внатре и да му купи нешто за јадење. Чекајќи во ред, малото момче не може да поверува дека и тој станал дел од масата луѓе кои секојдневно влегуваат внатре, додека тој гладен немо ги набљудува среќните лица.

Loading...

Тато почина, а мама има треска, па затоа јас работам за да ги прехранам, вели трудољубивото момче кое го замоли неговиот спасител да не го бара пред Мекдоналдс во вторник, бидејќи тој ден одмара, затоа што нозете не го држат повеќе.

Малото бездомно момче, не сакајќи сам да го изеде скапиот сендвич, остави дел за својата сестричка, и дури и се пофали со неговото скромно знаење на англиски јазик.

Погледнете ја потресната сторија за малото и гладно 5 – годишно момче, и сетете се дали во животот барем еднаш сте им купиле било што на гладните.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *