Посветеност е добра ствар, ама овија гу претерале (фото)

Сподели со своите пријатели

Посветеност знае да биде добра работа, ама не су сви сподобни да се посветив на нешто. У глобалу доста људи имав проблем с’с посветеност, од ситница како тој да се испиев тачно 8 чаше вода на д’н па до тој да се посветите на еднога партнера до крај на живот.

Loading...

Ама у продужетак ипак ќе видите дека знае да биде шкакљиво.

Што се мора не е тешко.

posvecenost-ljudi-foto-lifebuzz-1450123913-804235

Десетка за потрошено време

posvecenost-ljudi-foto-lifebuzz-1450123961-804237

Кој и да га е направија б’ш е посветија време да не искочи од посералну

posvecenost-ljudi-foto-lifebuzz-1450124048-804239

Loading...

Зар да се враќам после

posvecenost-ljudi-foto-lifebuzz-1450124142-804241

Ах?!?!?!

posvecenost-ljudi-foto-lifebuzz-1450124256-804245

Малце интернет слава

Ако не сте знале како изгледаја Бетмен у прошли живот

posvecenost-ljudi-foto-lifebuzz-1450124390-804255

Loading...

Посветеност на балансирање

posvecenost-ljudi-foto-lifebuzz-1450125016-804259

Хипстер и тачка

posvecenost-ljudi-foto-lifebuzz-1450125070-804261

Превише потрошено време за обичан доручак

posvecenost-ljudi-foto-lifebuzz-1450125134-804263

На мене ќе ми дадете едно „ја“

posvecenost-ljudi-foto-lifebuzz-1450125223-804267

Loading...

Посветеност на професорку у предавање по сексологију

posvecenost-ljudi-foto-lifebuzz-1450125326-804271

Туго душу дало за Инстаграм

posvecenost-ljudi-foto-lifebuzz-1450125432-804275

Б’ш се посветила да улегне у тренерку

posvecenost-ljudi-foto-lifebuzz-1450125511-804281

Loading...

К’д сакате перфектну слику

Вредеше да се проба


Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.