Порно ли е педер ли е? (видео)

Сподели со своите пријатели

Македонски квиз ни носи нови узбудљиви моменти и смејања. Другар се натпреваруе и треба да погоди збор с’с пет букве, кој почнуе на П.

Он се мисли и мучи, па проба да види да не е т’ј збор педер, па му текна на порно, за да на крај дојде до конечан резултат ПАПОК. Среќа не му текна да употреби још некоју комбиназију на п с’с пет букве.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.