Понижување на бездомника – омилено хоби на лузери (видео)

Сподели со своите пријатели

Вработен у Мекдоналдс е снимен од случајни муштерије куде крајно садистички понижуе бездомнога човека кој моли за парче леб. Снимка у меѓувреме се најде на Јутјуб и његова работна кариера највероватно ќе заврши кој д’н.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.