Понеделник за некога е стварно лош д’н (видео)

Сподели со своите пријатели

Људи овично кукав и скубев косе к’д ќе дојде понеделник пошто нели крај на викенд, ама некад е тој претерано ако ништо посебно не ги чека после недељу, освен работу или школу.

Еве видете на другара што му се дешава.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.