Помислиш дека ќе си скрши врат, ама он е прав мајстор (видео)

Сподели со своите пријатели

Нема што много да се збори за дечка. К’д га гледате што прави само ви се ежи кожа да не скрши врат, ама он е мајстор у тој што га прави и може само да ве фасцинира. Уживајте.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.