Помислија дека е туј WC па отворија врата од авион на 10.000 метра висину

Сподели со своите пријатели

Дека има свакакви „специјалке“е доказ и овај приказна која ни доваѓа од еднога Шкотланѓанина. Он се качија у авион и све тој фино и убаво, ама приишло му се на човека у WC, а зор не прашуе, па решија да потражи куде може да се обави нужда и куде у авион се наваѓав тија просторие.

Loading...

Поодија и нашја некои врата и ги отворија, како е успејаја тој си он знае, али тој не било WC, него врата од авион.

С’га мора да плати казну од 600 евра на холандску компанију преко коју летеја и плус пет године не смее да се качи на авион.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.