Полугол улетеја у оџак, па морале да рушив ѕ’д за да га извадив (видео)

Сподели со своите пријатели

Од „специјалке“ никад крај. Свак д’н ќе се појави некој нов што ќе не насмее с’с свои глупи дејствија, а за д’нска туј ни е шампион што полугол улетеја у оџак и тој на осамнаести спрат.

Loading...

Дали е бегаја од љубоморнога мужа, дали е направија филм у главу дека е дедо мраз немамо појма, али знаемо дека пожарникари за да га спаси морале да рушив дел од ѕ’д и да га извадив у едн комад.

Малце има некоју скршену коску, малце нагмечено, али ќе пројде све тој, ама брука ќе остане заувек.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.