Полошо од плачљиво бебе су уморни родители (фото)

Сподели со своите пријатели

Чување на деца не е увек пријатно искуство и често се деси, дете да се погоди плачљиво и немирно, што га чување направи ноќну мору.

Loading...

Ама, свако дете порасне, овакој или онакој, и све се тој забрави ед’н д’н, па од едно, дојде још едно, па често још едно дете и такој живот пројде у радост и весеље.

Еве неколко моменти од чување деца, смешни изрази на лице и нормално, домашни миленици кои су туј да припомогнев к’д затреба.

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...

Loading...


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.