ПОЛОШО НЕ МОЖЕ ДА БИДЕ: Не ги давајте Photoshop, одземите им ги лаптопи!

Сподели со своите пријатели

Краљеви у Photoshop не е тешко да се најде. Довољно е само да пробуричкате по друштвени мреже и цела беда и јадан неуспех ќе ви се покаже на само неколко кликови.

Loading...

Тој толко професионално работење с`с графички програми куде некои поединци е толко фасцинантно, а у меѓувреме и толко шокантно што мислу дека треба моментално да ги се забрани приступ до лаптоп кој има Photoshop.

Прашуете се зашто? Одговори су много кратки, а и много јасни само погледните гу галерију испод.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.