Полиција ву гу одземала возачку, ама она не се предава – с’га вози „барби џип“ (видео)

Сподели со своите пријатели

Девојка има само 20 године, а возачку ву гу одземале затој што возила пијана. Од т’г татко ву решија да ву дава само точак да путуе до факултет.

Loading...

Она иначе одбива да вози точак или да иде с’с градски превоз откако ву е одземена дозвола и авто, па решила да се снајде.

Студентка по индистриско инжињерство избегнуе да биде видена у јавност на две тркала или у јаван превоз, па с’га користи барби џип.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.