Полиција не успеа да га совлада, а користисва тизер, пендрак и сузавац (видео)

Сподели со своите пријатели

Дали е другар на дроѓе или не, ми не смо сигурни не сакамо да грешимо душу и да л’жемо, ама он делуе неуништиво с’с оглед на тој што полицајци се прилично изнамучисва за да га уапсив, а што све се дешава мора да погледнете у видео.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.