Полиција не прави разлику измеѓу ”коку” и ”коку” (видео)

Сподели со своите пријатели

Група момци правив пранк пред полицију дека у гепек криев кокаин, под изговор дека не правив ништо лошо, и дека ”дрога” е наменета за другара.

Loading...

Полиција не разбира шалу од истину, а још помалко Kока Kолу од кокаин,  и еве што се дешава даље:

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *