Полицајац га г’лтна мито, ама буквално (видео)

Сподели со своите пријатели

Полицајац у Перу примија мито, ама при тој некој га намести па колеге освен што морале да га уапсив, морале и да га убедив да не ги изеде паре, пошто такој сакаја да га уништи доказ за мито.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.