Покушала да гу отстрани тетоважу с’с гел и направила преголему грешку (видео)

Сподели со своите пријатели

Новинари на БиБиСи докажале дека у гел што се користи за отстрануавње на тетоваже има много штетни састојке, меѓу кои и корозивна материја што е забранета за употребу при производство на естетски препарати.

Loading...

Овој ги малце преплаши сви што су некад помислиле да направив такво нешто, а откако ќе га изгледате видео никад нема више да ви текне да користите производи на ТСА, а сви што имав тетоваже или сакав да имав ќе размислив добро дали тој што треба да га ставив на руку ќе га сакав, затој што тетоваже не се вадив тек такој с’с гел.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.