Покриените жени може да спасат нечиј живот (видео)

Сподели со своите пријатели

Во видеото кое го проследија повеќе светски интернет портали, се пренесува пораката за предрасудите кон покриените жени, и за тоа, како токму бурката може да спаси нечиј живот.

Loading...

Видеото со специфичната порака започнува со влегување на маж во лифт во кој се вози покриена жена.

Погледнете го остатокот од видеото и размислете дали покривката понекогаш означува само верска традиција и дали тие што носат бурка се луѓе од кои тече крв како кај непокриените жени.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *