Погодете од три пута: Што прави слон к’д га чеша стомак? (видео)

Сподели со своите пријатели

Не можемо да ви кажемо што прави, тој мора ви да га погледнете у видео, само можемо да ви кажемо дека много мужи би сакале такој да се чешкав, т.е. да имав нешто толко големо па да се чешкав куде сакав.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.