Погледнете како би изгледало к’д мужи би се пораѓале (видео)

Сподели со своите пријатели

Одлучија на своју жену да ву покаже како изгледа к’д мушко би се пораѓало преку симулацију која е снимена на камеру. Он прифатија да биде прикључен на симулатор на трудови и тој е с’н на сваку жену – да гледа мушко куде се пораѓа.

Епа жене уживајте.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.