Погледнете ја реакцијата на бебињата за новиот Star Wars трејлер (видео)

Сподели со своите пријатели

Возрасните откачуваат за новиот „Star Wars: The Force Awakens“ тизер што е и сосема разбирливо. Но, сега бебињата и малите деца кои го гледаат тизерот за “Star Wars” се премногу возбудени.

Loading...

Овие деца немаат идеја зошто се возбудуваат толку многу, исто така не знаат ни кога филмот ќе почне да се пушта во кино, а ние пак не знаме да ги опишеме нивните реакции со зборови па затоа Ви предлагаме да го излегате видеото подолу.

Уживајте:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *