Поглед знае да залута (галерија)

Сподели со своите пријатели

Некад едноставно не можеш да се стрпиш а да не прошараш с’с очи да видиш што се дешава около тебе. И тамн к’д најдеш нешто интересно што ти гу привлече пажњу некој ќе те слика и ќе искочиш најголем дебил и манијак.

Loading...

Такој дел од овија дечки што су у галерију залутале с’с поглед по згодни женеи бујни деколтеа, ама „смешак“ фотнати сте.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.