Почна да црка и плаче затој што Адам Ливајн бија женет (видео)

Сподели со своите пријатели

Адам Ливајн е фронтмен на „Марун фајв“ бенд, а прошлу годину се ожени с’с модел на Викторију Сикрет и е у среќан брак, барем такој тврди не смо провериле.

Loading...

А овој е едно детенце што к’д дозна дека он е женет почна да рове како блесаво демек она много знае што значи тој уопште, али да беше постара сигурно би имала зашто да плаче, пошто глумац е стварно згодан и убав.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.