Плаќа им на људи да изедев најљуто пиперче на свет – еве што се дешава (видео)

Сподели со своите пријатели

У Македонију е факт дека се едев љути пишерчиња, ама у споредбу с’с овија, наши македонски пиперчиња су нула. Ретко кој може да ги изеде овија пиперчиња, па затој дечко се решија да плати за да провери како ќе реагирав људи к’д ќе едев овакво нешто.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.