19.06.2017 03:23

Питон проголтал недолжно суштество, а луѓето постапија сосема неочекувано (видео)

Facebook Twitter Google+

Питоните се познати како змии кои можат лесно да го проголтаат пленот и тоа неспоредливо поголем од себе, но овој питон избрал и совледал најголем.

Проголтал цела коза и тоа жива.

Долг 4,5 метри, овој питон влегол во индиско село, нападнал стадо кози, а една несреќна завршила жива во неговата утроба.

Змијата се обидела да избега од селото, но била многу тешка и пленот се движел во нејзината утроба. Мештаните лесно ја фатиле и предале на властите кои змијата ќе ја вратат во дивината откако ќе го свари својот огромен плен.

This 15ft python was caught devouring a live goat!

Geplaatst door Daily Mail op zaterdag 17 juni 2017

 

loading...

© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments