Пијани студентски журке (галерија)

Сподели со своите пријатели

И док траев уписи на наши факултети ми смо туј совен да ве информирамо и да ве насмеемо. Ако мислите дека средња е најбоља погледнете ги фотке. Журке и пијанчења до рано асбајле и глупирање до универзум и назад. Нормално кој иде да учи он не иде на овакви журке, ама некој гледа само да пројде или иде на приватан факултет па на њега му е све овој толко привлачно и интересно.

Loading...

Оно к’д гледаш овакој од пред компјутер и не изгледа толко лошо, у смислу дека можеш да ги гледаш овија жалчиња и да ги се смееш колко сакаш. Ама, само они знаев како су се осеќале к’д су ги виделе овија слике.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.