Пијан Русин не знае како се вика, ама знае дека Путин му е претседател (видео)

Сподели со своите пријатели

Пијан шофер не знае како дошло до сообраќајку, од куде он да вози авто с’с странски табличке нити на кога е уствари тој авто, а нити знае колко уствари истпија.

Ама знае само едну работу, а тој е како му се вика претседател., што у суштину можда е и најбитно, нели?


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.